Overschrijven

Indien u zich bij ons in de apotheek inschrijft, regelen wij uw overstap. Wij vragen uw dossier op bij uw voorgaande apotheek. Ook zullen wij de wijziging doorgeven aan uw huisarts en zorgverzekering.

Nadat we de overschrijving voor uw geregeld hebben, zullen uw recepten automatisch naar ons worden doorgestuurd. Indien u niet bij ons bent ingeschreven maar u wilt wel de medicijnen bij ons halen, kunt u uw huisarts vragen om het recept direct naar apotheek watermolen te versturen.

Bezorgservice

Onze bezorgservice is zeer flexibel. Bent u niet in de gelegenheid de medicijnen in de apotheek op te halen dan kunt u ons vragen om de medicijnen te bezorgen. Voor de regio Winterswijk e.o. kunnen wij ook receptvrije geneesmiddelen kosteloos bezorgen.

Pilservice

Met onze pilservice kunt u uw anticonceptieproducten snel en gemakkelijk bestellen via onze website, op elke moment van de dag.

Deze service is beschikbaar voor alle inwoners van Winterswijk e.o., ook degene die niet bij apotheek watermolen zijn ingeschreven.


Medicijnconsult

Een medicijnconsult is een gesprek tussen de apotheker en de medicijngebruiker. Tijdens dit gesprek nemen we alle medicijnen door en gaan we bij elk medicijn na of deze voor u nog goed werkt en of u deze nog echt nodig hebt. Hiermee proberen we te voorkomen dat er problemen ontstaan in het medicijngebruik.

Medicatiebewaking

In de apotheek voeren we allerlei controles uit om te waarborgen dat de afgeleverde medicatie zonder problemen en risico`s gebruikt kan worden.

Medicijnrol

Middels een medicijnrol kunnen we uw medicijnen per dag én per innamemoment in een zakje laten verpakken. U krijgt dan een zakje voor de ochtend, de middag, de avond en de nacht. Hierdoor zijn de medicijnen overzichtelijker verpakt, en is de kans op fouten kleiner.

Herhaalservice

Medicijnen die langdurig in gebruik zijn kunnen we middels dit service automatische voor u herhalen. Hierbij houden wij in de apotheek voor u in de gaten wanneer u uw medicijnen weer nodig zult hebben. Wij verzorgen de aanvraag van het recept bij uw huisarts, verwerken na goedkeuring van uw huisarts het recept en leggen we uw medicijnen klaar. Op het moment dat de medicatie klaarligt om opgehaald te worden krijgt u een bericht per E-mail of sms.

Geverifieerd door MonsterInsights